This is a widget area - If you go to "Appearance" in your WP-Admin you can change the content of this box in "Widgets", or you can remove this box completely under "Theme Options"

Translate

AfrikaansArabicChinese (Traditional)CroatianEnglishFrenchGermanIndonesianIrishItalianKoreanPortugueseRussianSpanish

RED QUATTRO Engine Treatment Booster PERCUMA TIPS PENJAGAAN ENJIN KERETA

Pinned on March 18, 2012 at 7:16 pm by Hisham Supian

Repin
RED QUATTRO Engine Treatment Booster  PERCUMA TIPS PENJAGAAN ENJIN KERETA

Alhamdulillah .. dapat bersama-sama dengan orang-orang yg hebat siang tadi Adv Class Red Quattro Engine Treatment Booster .. Terasa KEPANASAN nya .. TERBAKAR ..

APAKAH ITU ENGINE TREATMENT BOOSTER ??

RED QUATTRO ENGINE TREATMENT BOOSTER

RED QUATTRO ENGINE TREATMENT BOOSTER

Professor IR Ramli bin Hashim Pencipta RED QUATTRO Engine Treatment booster

Antara TOP 5 JURUTERA SAINS CHEMICAL ENGINE terkemuka dunia .

Penciptanya Professor IR Ramli Hashim antara Penemu FORMULASI PRIMAX dan Minyak Syntium (juga mengandungi sedikit TEFLON). Beliau adalah antara TOP 5 Saintis Kimia yang termasyhur didunia berkenaan dengan Minyak Enjin. Juga mantan penasihat SAUBER PETRONAS Malaysia .

KETERANGAN ENCIK ADY TENTANG RED QUATTRO ENGINE TREATMENT BOOSTER

Sijil SIRIM

TELAH MENDAPAT KELULUSAN DARIPADA SIRIM OLEH ITU PENGGUNA BOLEH MENGGUNAKAN TANPA RASA RAGU-RAGU. Engine Treatment Booster adalah pemangkin yang bertaraf dunia. Telah dieksport ke merata tempat didunia.

RED QUATTRO ke INDONESIA

RED QUATTRO ke INDONESIA

Ni bukan PENJIMAT MINYAK/Additive/or etc .. tetapi Catalyst/pemangkin yang memmpunyai dua bahan utama iaitu TEFLON dan FULLERINE ini adalah salah satu JENIS minyak untuk Formula 1.

TEFLON ialah hasil dari tumbuhan2 yang akan melekat pada kompartmen2 enjin dengan ketebalan 0.02 – 0.04 micron cth tebal dia mcm cat di dinding jadi kompartmen2 yg calar akan ditutup oleh TEFLON dan jangka hayat dia 6 bulan.. Selepas 6 bulan bila tukar minyak hitam TEFLON akan keluar xkan membentuk ketul2 n lendir2 kerana ia adalah jenis CATALYST (pemangkin) dan ketebalan nya terlalu nipis ..

FULLERINE ialah bebola nano yang mempunyai 60 persegi berfungsi untuk melicinkan kompartmen2 dalam enjin

Jadi apabila Enjin anda telah disaluti dengan TEFLON dan dilicinkan dengan FULLERINE . Kompartmen2 enjin akan bergerak dengan lebih lancar. Calar2 didalam enjin akan tertutup dan Keadaan udara dalam enjin akan lebih mampat kerana ruang2 kosong akibat penggunaan enjin bg yang lama telah ditutup. Antara faedah yang didapati adalah seperi di Flyer dibawah

Kelebihan RED QUATTRO ENGINE TREATMENT BOOSTER

Kelebihan RED QUATTRO ENGINE TREATMENT BOOSTER

Penjimatan MAKSIMA cth pengiraan:

TESTIMONI RED QUATTRO


Sekiranya anda sayangkan KERETA anda dan mahukan penjimatan MAKSIMA. Sila isi borang dibawah untuk mendapat laporan percuma RED QUATTRO ENGINE TREATMENT BOOSTER

** BONUS PERCUMA 7 LANGKAH MEMBINA BLOG WORDRESS ANDA SENDIRI SILA ISI BORANG DIBAWAHNama:
Email anda:
No Tel:
Tarikh Lahir Penuh:

Brief overview ttg Produk Engine Treatment Booster yang baru dipelajari tadi ..


Comments

[...] Engine Treatment Booster RED QUATTRO PERCUMA RAHSIA TARIKH LAHIR ANDA [...]

[...] Info tentang RED QUATTRO KLIK SINI This entry was posted in Multiple Source Of Income, Tips Kewangan. Bookmark the permalink. [...]


Write a comment