Undisputed Red Quattro
0 Flares 0 Flares ×

LAMAN UTAMA | PEMBAYARANKENAPA PATUT SERTAI | POTENSI PENDAPATAN | |TESTIMONIAL|

Hisham Supian Fenomena Perniagaan Internet

Hisham Supian019 689 6862 / 017 264 1034  - Hishamsupian@gmail.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !!!

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meluangkan masa anda untuk mencari-cari peluang yang boleh menambah baikkan kehidupan anda. Tahniah saya ucapkan kerana anda berada di laman web yang tepat sekali.

Anda boleh ketahui siapa saya (Hisham) —>Klik Di Sini .

Saya ingin mencari Rakan-rakan baru yang positif dan mempunyai cita-cita tinggi untuk berjaya dalam Arena Perniagaan Internet dan Networking.

ADAKAH ANDA FAHAM KONSEP

INTEGRATED FUNDAMENTAL

MARKETING ??

 

Konsep Integrated Fundamental Marketing yang dibawakan oleh Red Quattro Sdn Bhd ialah menggabungkan konsep Trading dengan Konsep Networking.  Ini adalah antara REVOLUSI dalam industri perniagaan konvensional kerana ianya menguntungkan pelbagai pihak yang menjalankan sistem perniagaan ini.

Disamping menerima untung runcit daripada penjualan produk, usahawan Red Quattro menerima pendapatan dari sistem Networking atau pelan yang dijalankan. Konsep ini adalah untuk meningkatkan jualan dan pendapatan syarikat dengan pantas tanpa memerlukan kos pengiklanan yang tinggi. Yang paling beruntung dalam situasi ini ialah Ejen atau Networker syarikat itu sendiri kerana menerima pendapatan yang lebih lumayan.

Tetapi anda perlu pastikan bahawa anda bersedia untuk berkorban dengan apa yang diperlukan untuk berjaya di dalam perniagaan ini iaitu berusaha dan belajar ilmu yang perlu untuk berjaya dalam dunia Networking.  Risiko yang akan anda hadapi kerana memulakan perniagaan sebegini kita  amatlah kecil dan tidak memerlukan modal yang besar.

Oleh itu sesiapa sahaja mampu memulakan perniagaan ini sekiranya diberikan bimbingan dan tunjuk ajar yang sewajarnya. Sekiranya kita ingin membuka perniagaan konvensional seperti itu sendiri memerlukan modal yang tinggi dan perancangan yang rapi.

Perniagaan biasa:

PERNIAGAAN NETWORKING YANG

MAMPU MILIK

 Saya ingin berkongsi peluang kepada anda peluang perniagaan berkonsepkan Networking Anda tidak perlu risau mengenai risiko dan modal yang besar serta kos pekerja anda yang perlu ditanggung untuk memulakan perniagaan anda sendiri.

Perniagaan berkonsepkan Networking sangat menguntungkan anda kerana anda tidak bergantung kepada keuntungan jualan runcit sahaja. Malah anda akan berpeluang memperoleh beberapa bonus @ pendapatan lain berdasarkan sistem Integrated Fundamental Marketing.

 

Bayangkan anda telah membuka sebuah perniagaan contohnya KFC di Ayer Keroh, Melaka. Anda merupakan pelopor dan individu pertama  yang membuka KFC disana. Anda ingin membuka KFC di beberapa lokasi yang lain di daerah lain di Melaka berdasarkan potensi pendapatan francais ini,  namun anda tidak mempunyai modal yang cukup.

Masalah selesai dengan Konsep

Perniagaan Networking

Sistem Integrated Fundamental Marketing akan membantu anda menjana pendapatan yang tinggi dan pasif dengan modal yang kecil berbanding dengan perkiraan asal. Apa yang perlu anda lakukan ialah berkongsi mengenai pelan perniagaan IFM menggunakan KFC ini kepada rakan-rakan anda yang lain. Rakan anda pun berkongsi mengenai konsep IFM ini kepada rakan mereka.

Akhirnya 4 buah McDonald yang baru telah dibuka di N.Sembilan!

 

Gambar rajah di atas menunjukkan contoh salah satu konsep IFM. KFC1 berkongsi mengenai konsep Smart Francais ini kepada KFC2 maka KFC1 berhak memperoleh 5% keuntungan daripada keuntungan KFC2. KFC2 juga berhak memperoleh 5% keuntungan daripada KFC3 selepas KFC2 mengesyorkan rakannya membuka KFC3. Di samping itu KFC1 masih berhak memperoleh 5% keuntungan di atas pembukaan KFC3. Walaupun KFC3 langsung tidak mengenali KFC1.

Begitulah seterusnya McD1 berhak memperoleh 5% keuntungan atas pembukaan McD4 dan seterusnya sehingga KFC 10 yang diperkenalkan rakan-rakan niaga yang lain dan KFC1 berhak memperoleh 10% keuntungan dari jualan diri sendiri dan 5% keuntungan dari jualan KFC1- KFC 10 dengan hanya bermodalkan satu KFC sahaja dan memperkenalkan konsep IFM yang TERKINI ini.

Okay! Itu saya bagi contoh kepada anda jika KFC mengamalkan konsep IFM. Kini saya ingin berkongsi peluang mengenai perniagaan IFM yang saya lakukan sekarang yang menggunakan konsep yang sama. Senak sekali sedap berkali-kali. Buat sekali anda akan dapat banyak kali. Kenapa pilih sekali kalau boleh dapat banyak kali.

 

Perniagaan Networking yang Mudah, Cepat

dan Tidak Membebankan

Bagaimana boleh berlaku perniagaan sebegini? Nanti saya akan beritahu pada anda di dalam laporan Percuma sya pada langkah seterusnya. Berbekalkan pengalaman saya di dalam bidang ini, saya akan cuba memberi kefahaman yang secukupnya kepada anda.

Adakah Anda berminat Untuk

Mendapat Gaji Harian dan Mingguan ??

Atau Anda Lebih Selesa Menerima Gaji

Setiap Bulan ???

 

Saya pasti anda sama juga seperti orang ramai yang lain, kalau boleh setiap saat yang berlalu ada saja duit yang masuk ke dalam akaun bank masing-masing. Ya lah, nak menunggu duit gaji masuk pada hujung bulan tu kadang-kadang rasa macam seribu tahun.

Mana tidaknya, kadangkala perbelanjaan sesetengah individu ada yang sekadar mengikut nafsu dan tak semena-mena tak sampai seminggu pun terima duit gaji dah habis! Sayang seribu sekali sayang!

Saya sangat kagum dengan sesetengah orang yang buat 2-3 kerja dalam satu masa. 1 pekerjaan tetap dan 2 kerja lagi part time selepas waktu kerja mereka (pandai-pandai curi masa). Duit gaji hujung bulan simpan sahaja tak sentuh langsung dan penuhkan akaun ASB satu keluarga. Hebat sangat hebat!

Saya ada satu peluang perniagaan secara part time untuk anda. Ini adalah perniagaan sampingan untuk anda sementara anda masih lagi bekerja di tempat kerja sekarang atau anda tidak perlu tutup perniagaan anda sekarang. Lakukan perniagaan ini secara sampingan sahaja! Pendapatan harian dan mingguan milik anda.

Jika anda betul-betul inginkan pendapatan pasif harian dan mingguan walaupun tidak bekerja keras dan tidak meninggalkan karier anda sekarang. Inilah peluang anda!

Jika anda mengambil peluang dan melakukan tindakan lebih awal, lagi besar potensi pendapatan rangkaian Integrated Fundamental Marketing anda nanti. Jadikan ini pendapatan pasif anda! Bayangkan simpanan ASB anda selama setahun untuk 2013 nanti.

Mereka boleh, saya pun boleh!

Kita hidup bukan berseorangan dan kita masing-masing mempunyai tanggungjawab sebagai seorang anak, ibu mahupun seorang bapa. Jika anda fikir apa yang anda punyai sekarang sudah cukup, tapi cubalah fikir keperluan keluarga anda.

Jika anda kerap berkongsi mengenai peluang pendapatan pasif ini, anda berhak memperoleh lebih banyak bonus daripada orang yang tidak berbuat apa dan tidur sahaja.

Siapa rajin, dia dapatlah lebih. Betul? Adilkan? Bayangkan apa yang RM12,000 boleh bantu keluarga anda. Pakaian baru anak-anak, ibu bapa dan macam-macam lagi!

Susah ke kita nak cari orang yang suka dapat duit walaupun tidur saja? SENANGLAH!

Ramai Yang Inginkan Pendapatan ‘Tidur’ dan

‘Pendapatan Pasif’

Pendapatan tidur dan pasif hanya perlu ‘setup’ sekali sahaja. Sedikit-sedikit, lama-lama jadi rezeki yang anda tidak sangka-sangka berbekalkan sistem Integrated Fundamental Marketing ini.

Ini yang membolehkan anda  menerima pendapatan harian dan mingguan walaupun anda tidak melakukan sebarang jualan runcit atau promosi. Tetapi anda perlu berusaha dulu dan belajar serta memperkasakan diri dengan ilmu dan ‘Autopilot income’ akan menyusul kemudian.

Kalau Suruh Pergi Kerja Semua Orang Malas!! Tapi Kalau

Pendapatan Pasif Dalam Tidur pun Dapat.. Takkan Nak

Lepaskan ???

Ya memang sudah lumrah tiada siapa yang ingin hidup susah, tiada siapa yang menolak rezeki yang sudah terhidang di depan mata. Namun masih ada segelintir yang negatif memandang rendah peluang yang direbut-rebut oleh orang lain.

Ramai yang sakit hati bila nak berhadapan dengan majikan ketika bekerja. Ada yang malas lagi nak pergi bekerja mencari rezeki walaupun majikan sangat baik. Itu memang lumrah semula jadi manusia, namun kita sendiri yang menentukan halatuju diri sendiri.

Saya rasa anda mesti mempunyai kenalan yang masih lagi bekerja namun yang peliknya setiap bulan mereka mempunyai pendapatan lebih daripada gaji anda. Sedangkan mereka bekerja waktu yang sama dengan anda.

Apa yang mereka buat? Sama ada mereka ada melakukan perniagaan selepas waktu kerja atau mereka membuat pelaburan yang bijak. Jadi jangan lepaskan peluang ini!

Siapa Yang Cepat Merebut Peluang dan Rajin

dialah yang paling Untung

Ada yang bertanya bagaimana pula jika dia mempromosi kepada kenalan-kenalan pendapatan tidur & pasif ini kepada orang ramai? Sudah tentu pendapatan dia akan berkali ganda dengan berkat usaha dan kerajinan dia.

Anda menjadi ’sleeping partner’ anda dapat rezeki, anda kongsi peluang lagi banyak rezeki anda nanti!

Dapat Income Dulu Baru Sharing Dengan Orang Lain

Atau

Sharing Dengan Orang Lain Dulu baru Dapat Income

 

Sekarang anda pilihan sama ada anda ingin memandu kereta Kancil untuk pergi ke destinasi anda ataupun anda ingin memandu kereta Ferrari. Anda ingin terus bekerja jadi boss ataupun anda ingin bekerja menjadi kerani.

Setiap orang ada pilihan masing-masing tapi sudah tentunya inginkan yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga. Namun peluang dan masa tidak menanti anda dan anda perlu membuat keputusan yang bijak dengan cepat.

Jika tidak, seribu sesalan tidak akan sudah! Anda boleh bertungkus-lumus kumpul deposit beli kereta idaman anda. Namun anda ada tak kewangan dan pendapatan yang cukup untuk menampung perbelanjaan bulanan kereta idaman anda setiap bulan nanti?

Apa kata anda buat tindakan yang bijak sekarang, dan biar Integrated Fundamental Marketing ini selesaikan masalah sebegitu!

Ketahui Konsep Integrated Fundamental

Marketing dengan Lebih Mendalam. Bina

Income Pasif @ Tidur Anda

Saya akan dedahkan bagaimana anda boleh menerima pendapatan pasif & tidur ini di dalam laporan saya. Namun saya memerlukan sedikit maklumat anda agar mudah saya menghubungi anda kelak.

**Ketahui bagaimana anda boleh layak menerima bonus lebih daripada RM3,000 sejurus anda menyertai perniagaan ini bersama-sama group saya.

Sertai group Undisputed Red Quattro Dot Net dan bina saluran pendapatan pasif anda setiap hari. Mari kita ubah kehidupan keluarga kita!

Modal sekali seumur hidup saja & jaminan wang anda akan dikembalikan sekiranya tidak mendapat sebarang manfaat dan keuntungan daripada Sistem yang saya bina untuk anda ini dalam tempoh 90 hari dari tarikh penyertaan.

 

Download Laporan Percuma Integrated

Fundamental Marketing

 

 

Nama

Lokasi

No Tel

E-mail anda




LAMAN UTAMA | PEMBAYARANKENAPA PATUT SERTAI | POTENSI PENDAPATAN | |TESTIMONIAL|

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Reddit 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×